Biologica

   

   

  Iedereen zit anders in elkaar en gelukkig maar. Maar hoe je in elkaar zit, is soms een hele zoektocht en soms voelt het ook allemaal even minder logisch en loop je tegen dingen aan. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen en jongeren.

   

  Herken je dat? De logica er even helemaal niet meer van zien? In je werk, op school of privé? Pas je even niet meer in het plaatje dat jijzelf of misschien een ander had geschetst? Loop je tegen een grens aan, die van jezelf of die van het systeem op je werk of op school?

   

  Biologica wil met je mee denken. Want ergens in jezelf zit de logica om te komen tot een oplossing. De kracht zit in jezelf! Soms is het alleen fijn als iemand je wat handvatten kan geven.

   

  Biologica richt zich op twee pijlers: coaching aan de ene kant en advisering aan de andere kant. Deze twee pijlers staan ook niet los van elkaar, maar vallen als twee puzzelstukken in elkaar.

   

  Coaching is gericht op persoonlijk leiderschap en de ontwikkeling van zelfinzicht. Handvatten generen om door te gaan als je zelf die handvatten even niet ziet. Hierbij kun je denken aan de ontwikkeling van zelfvertrouwen, grenzen aangeven of een persoonlijke zoektocht naar waar je staat en heen wilt. Door mijn ervaring en specialisatie op het gebied van hoogbegaafdheid kan ik ook juist meedenken als deze situaties zich voordoen door het feit dat je cognitief sterk bent en je hierdoor wellicht anders voelt op school of op je werk.

   

  Voor advies richt Biologica zich op onderwijsprofessionals en ouders die te maken hebben of krijgen met kinderen en jongeren die sneller denken dan gemiddeld. Onderwijsprofessionals die op school en in de klas beter tegemoet willen kunnen komen aan het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen. Of scholen die hun beleid voor deze groep leerlingen willen optimaliseren. Ouders die hun kind beter willen leren begrijpen en ouders die vastlopen op school en handvatten zoeken om hun kind van goed onderwijs te voorzien.

   

  Biologica is in staat workshops te geven gericht op hoogbegaafdheid, mee te denken in de ontwikkeling van onderwijsbeleid voor hoogbegaafde leerlingen en mee te denken met ouders die op zoek zijn naar passend onderwijs voor hun kind(-eren). 

   

  Bent u of ben jij nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral verder op de site naar wat Biologica te bieden heeft of neem contact op voor meer informatie middels het contactformulier.

  x