Voor wie?

   

   

  Biologica heeft een breed aanbod. De verschillende onderdelen hebben echter wel een specifieke scope en bekrachtigen elkaar. Wil je weten of ik wat voor jou of u kan betekenen? Lees dan verder.

   

  Kinderen: Biologica richt zich op kinderen middels coaching en de inzet van het IOO. Een praktische manier van werken, waarbij in een korte tijd handvatten kunnen worden gegeven voor zowel het onderwijs als de thuissituatie.

   

  Jongeren: Biologica richt zich op kinderen middels (paarden-)coaching. Een praktische manier van werken, waarbij je vanaf de grond oefeningen gaat doen. Feedback in de vorm van lichaamstaal van het paard wordt besproken. Het uiteindelijke doel is om met verkregen inzichten je bewust zijn te vergroten en meer in je eigen kracht te komen. 

   

  Volwassenen: Biologica richt zich op volwassenen middels coaching. Coaching is vooral gericht op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en uitdagingen hieraan, zoals grenzen stellen, zelfvertrouwen en zelfbeeld.

   

  Onderwijsprofessionals: Door mijn achtergrond in het onderwijs richt Biologica zich ook op advies en training van onderwijsprofessionals. In deze tak van Biologica komt eigenlijk alles samen. De uitdagingen die ik in de coaching bespreek, worden actief op de werkvloer kenbaar gemaakt middels workshops. Vervolgens kunnen beleidsmatig stappen worden gezet om onderwijs inclusief te maken en hoogbegaafde leerlingen en betrokken collega’s een gewaardeerde plek te geven.

   

   

  x